Andreea Mantea, una dintre cele mai admirate vedete din România a împărtăşit secretele unui păr sănătos, strălucitor şi rezistent.

Aflată tot timpul în lumina reflectoarelor, Andreea are nevoie ca părul ei să fie oricând pregătit de o nouă coafură, să fie rezistent pentru a face faţă unui număr mare de schimbări de look, dar şi să arate impecabil. Vedeta a descoperit produsele profesionale pentru îngrijirea părului, pe bază de proteină de mătase, de la Biosilk, brand de care s-a îndrăgostit.

Biosilk este prima linie de produse pentru îngrijirea părului care a fost creată pe bază de proteine de mătase pentru a oferi cel mai mătăsos, strălucitor şi sănătos păr. În plus, Biosilk reface zonele deteriorate, oferă rezistenţă din interior către exterior şi întăreşte firul de păr, secretul său fiind proteina de mătase, ce conţine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de păr.

Andreea mărturiseşte!
“ Având în vedere că trebuie să mă coafez zilnic, părul meu este foarte solicitat. De când am descoperit Biosilk, mă bucur de un păr hidratat, mătăsos, incredibil de strălucitor şi pregătit oricând pentru o nouă coafură. 
După numeroase încercări am găsit formula perfectă pentru părul meu! Pentru prima dată nu îmi mai fac griji în legătură cu aspectul părului meu, acesta este atât de sănătos şi plin de volum încât atrage toate privirile.

Hairstiliştii recomandă folosirea produselor profesionale Biosilk, întrucât nu doar îmbunătăţesc aspectul exterior al părului, ci îl repară în profunzime, acesta fiind sănătos şi strălucitor pentru un timp îndelungat. Andreea Mantea ştie cât de important este aspectul părului şi respectă sfatul specialiştilor.

Toate produsele Biosilk au o formulă unică pe bază de proteină de mătase, lasă părul strălucitor, uşor de aranjat şi mătăsos şi pot fi găsite în farmaciile Sensiblu din întreaga ţară.